Chceme, aby vám u nás bylo dobře a aby vše fungovalo, jak má. Proto využíváme cookies a měříme. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek. Děkujeme. Více informací najdete zde

OK

rady a tipy

 

úprava látek před šitím

 

 

 

zavolejte nám!

 

 

 

email

 

Bavlněný sen logo

Vítejte v Bavlněném snu, e-shopu s látkami.

Nabízíme bavlněné látky vhodné na patchwork, na šicí bytových dekorací a doplňků a věcí pro radost :-)

V naší nabídce najdete také dekorační látky - bavlněné, lněné i směsové pro váš dům a byt.

Bavlněné úplety jednobarevné i s pestrými potisky.

Minky, softshell a mnoho dalšího.

Buďte u nás jako doma :)

 

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Bavlněný sen

 

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 299,00 Kč (11,50 EUR)
skladem
Naše cena 349,00 Kč (13,42 EUR)
skladem
Naše cena 89,00 Kč (3,42 EUR)
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Petru Mrázkovi, se sídlem Vítězství 1678, 769 01 Holešov, IČ 70467536, registrován u ŽÚ Holešov (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • jméno a příjmení
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru SmartSelling a.s., IČ 29210372, Netroufalky 797/5, Bohunice, 625 00 Brno
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů