Chceme, aby vám u nás bylo dobře a aby vše fungovalo, jak má. Proto využíváme cookies a měříme. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek. Děkujeme. Více informací najdete zde

OK

rady a tipy

 

úprava látek před šitím

 

 

 

zavolejte nám!

 

 

 

email

 

Bavlněný sen logo

Vítejte v Bavlněném snu, e-shopu s látkami.

Nabízíme bavlněné látky vhodné na patchwork, na šicí bytových dekorací a doplňků a věcí pro radost :-)

V naší nabídce najdete také dekorační látky - bavlněné, lněné i směsové pro váš dům a byt.

Bavlněné úplety jednobarevné i s pestrými potisky.

Minky, softshell a mnoho dalšího.

Buďte u nás jako doma :)

 

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Bavlněný sen

 

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 89,00 Kč (3,42 EUR)
skladem
Naše cena 79,00 Kč (3,04 EUR)
skladem
Naše cena 259,00 Kč (9,96 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 159,00 Kč (6,12 EUR)
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Petru Mrázkovi, se sídlem Vítězství 1678, 769 01 Holešov, IČ 70467536, registrován u ŽÚ Holešov (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu obchod@bavlnenysen.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů