Chceme, aby vám u nás bylo dobře a aby vše fungovalo, jak má. Proto využíváme cookies a měříme. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek. Děkujeme. Více informací najdete zde

OK

úplety akce

 

letní výprodej látek

 

samolepky na zeď

 

fotogalerie látky džungle

 

uplety fotogalerie

 

rady a tipy

 

fotogalerie výrobků našich zákazníků

 

zavolejte nám!

 

email

 

 

 

Bavlněný sen logo

Vítejte v Bavlněném snu, e-shopu s látkami.

Nabízíme bavlněné látky vhodné na patchwork, na šicí bytových dekorací a doplňků a věcí pro radost :-)

V naší nabídce najdete také dekorační látky - bavlněné, lněné i směsové pro váš dům a byt.

Bavlněné úplety jednobarevné i s pestrými potisky.

Minky, softshell a mnoho dalšího.

Buďte u nás jako doma :)

 

květy

 

 

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Bavlněný sen

 

 

Plaťte online!

Platby on-line


doprava na Slovensko

 

Využíváme služeb dopravců

dopravce Česká pošta

dopravce zasilkovna

GEIS

 

 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


kvety


ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 349,00 Kč (13,42 EUR)
skladem
Naše cena 219,00 Kč (8,42 EUR)
skladem
Naše cena 149,00 Kč (5,73 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 299,00 Kč (11,50 EUR)
skladem
Naše cena 179,00 Kč (6,88 EUR)
skladem
Naše cena 289,00 Kč (11,12 EUR)
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Petru Mrázkovi, se sídlem Vítězství 1678, 769 01 Holešov, IČ 70467536, registrován u ŽÚ Holešov (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů